U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

L'anza Healing Haircare - Het enige merk dat écht je haar herstelt

Bij JetSet heb ik gekozen om te werken met de producten van L'anza. Na veel geprobeerd te hebben is dit toch echt het merk dat waarmaakt waar ze voor staan, Healing Haircare. Het herstelt echt je eigen haar en zelfs je hairextensions.

Dankzij het Keratine Healing System, drievoudige UV kleurbescherming, Nano Science Delivery System, sulfaatvrije shampoo's en het Flower Shield Complex, HERSTELT, VERZEGELT & BESCHERMT L'anza elk haartype en biedt maximale glans en kleuren die langer houden!

Een haarvezel bestaat uit:

- 89% keratine proteine  
- 8% vocht
- 3% mineralen

Als het haar beschadigt, dan gaat de schubbenlaag openstaan, waardoor de vezellaag bloot komt te liggen. Hierdoor verliest het haar proteïne, vocht en mineralen. L'anza Healing Haircare vult proteïne,  mineralen en het vocht aan en herstelt zo het haar. Vervolgens verzegelt het de schubbenlaag, waardoor deze ingrediënten worden vastgehouden en het haar wordt beschermt tegen nieuwe beschadigingen. 

Keratine is een proteïne die we aantreffen in het menselijk haar. Keratine proteïne is opgebouwd uit 19 aminozuren, die de essentiële bouwstenen zijn voor gezond, sterk haar. Zonder deze aminozuren wordt het haar zwak, slap en futloos. Om het haar op de juiste manier te herstellen vult L'anza deze aminozuren aan, waardoor het haar weer in balans komt en sterker wordt. 

Functie van proteïne in haar:  

- egaliseert poreuze gedeeltes
- geeft kracht
- vergroot de elasticiteit

Beschadigd haar

 • heeft een tekort aan glans en body
 • voelt droog aan
 • is moeilijk in model te brengen
 • is moeilijk te ontwarren en snel breekbaar
 • de haarkleur is dof, ongelijkmatig en verbleekt snel

Hersteld & gezond haar

 • heeft glans en body
 • voelt zijdezacht en soepel aan
 • is makkelijk in model te brengen en te stylen. Is sterk en elastisch
 • de haarkleur is levendig, gelijkmatig en houdt langer

 Ultimate Treatment

Dit is een kuur die speciaal afgestemd kan worden op het haartype, de conditie of de wens van de klant. Het is een herstellende 3 stappen service met power boosters die je haar onmiddellijk herstellen.

 1. Verwijdert hard water mineralen, chloor, metaal build-ups en andere vervuilingen van het haar. Zeer milde , kleurveilige module. Sulfaatvrij. Bevat gugobast voor een rijk schuim.
 2. Voedende, diep binnendringende kuur, die het haar weer voorziet van essentiële proteïnen, vocht en mineralen. High-tech transportsysteem brengt herstellende actieve ingrediënten diep in het haar.
 3. Verzegelt effectief de voedingsstoffen binnen in het haar. Brengt het PH niveau weer in balans en beschermt tegen schadelijke elementen zoals hitte, chemicaliën, mechanische belasting en vervuiling.

Om je haar na deze kuur te verzorgen heeft L'anza een breed assortiment aan haarverzorgings producten. Voor elk haartype en wens is er een lijn met producten die je haar in top conditie houden!
Voor deze kuur kan je een afspraak maken in de salon. De kuur kost € 14,95. Bij gebruik van de L'anza verzorgingsproducten is de kuur gratis.

Emergency Service

Deze nieuwe salonbehandeling bevat de unieke Tissue Engineering Technology, die extreem beschadigd haar weer gezond maakt.

 • Maakt het haar sterk, glad, glanzend en veerkrachtig
 • Herstelt haar dat is beschadigd door chemische behandelingen, schadelijke invloeden van buitenaf, mechanische stress en warmtebronnen

Wanneer ga je voor de Emergency Service?

 • Wanneer je haar extreem beschadigd is
 • Na een kleurbehandeling
 • Na een straighteningbehandeling

Om je haar na deze kuur te verzorgen heeft L'anza een breed assortiment aan haarverzorgings producten. Voor elk haartype en wens is er een lijn met producten die je haar in top conditie houden!
Voor deze kuur kan je een afspraak maken in de salon. De kuur kost € 19,95.