U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zijn Wax Extensions schadelijk voor je haar?

Gepost 2016/03/01

Elke vrouw heeft het waarschijnlijk weleens gehoord.. ''hairextensions zijn slecht voor je haar''. Maar waar wordt dit nou eigenlijk op gebaseerd??
Ik heb inmiddels jarenlang ervaring met het plaatsen en verwijderen van Hairextensions, en heb al veel hoofden voorbij zien komen. Over het algemeen is het zo, dat als je hairextensions goed gezet zijn, en je verzorgd het goed met de juiste producten, er eigenlijk niks kan gebeuren. Toch zijn er wel uitzonderingen, de conditie van je hoofdhuid/haarzakjes kunnen beïnvloed worden door stress, veel blonderen, medicijnen en chemo. Hierdoor kan je veel haaruitval hebben/krijgen waardoor de waxjes niet blijven zitten.
Ik heb hier een aantal punten waar je op moet als je de keuze hebt gemaakt om Hairextensions te gaan nemen.

- Het is heel belangrijk dat je je hairextensions door een professional laat zetten. Het ziel er simpel uit maar lang niet iedereen kan extensions zetten.
-Laat je hairextensions niet te lang zitten. Ik raad aan gemiddeld 3 á 4 maanden. Laat je ze toch langer zitten heb je de kans dat je haar af gaat breken omdat de plukjes waar de extensions aan zitten te dun worden.
- Voorkom klitten. Als je je extensions echt niet meer uit de klit krijgt is het verstandig je extensions er uit te laten halen. Hoe meer klitten, hoe meer schade aan je haar.
- Laat je extensions door een professional verwijderen. Die hebben hier de juiste spullen voor.
- Zet geen hairextensions als je last heb van extreem haaruitval en/of stress, bij medicijn gebruik, chemo therapie en als je haarzakjes heel erg beschadigd zijn door blonderen.

Hou je je hieraan, dan zal je zien dat je heel veel plezier kan hebben van het dragen van Hairextensions!