U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Verwijderen van Wax Extensions

Gepost 2016/11/09

Inmiddels heb ik ruim 6 jaar ervaring met hairextensions. Dus ook met het verwijderen van hairextensions. En ik hoor zo af en toe hele gekke dingen voorbij komen wat betreft het verwijderen van hairextensions. Het is belangrijk dat je extensions op de juiste manier gezet worden maar ook dat ze op de juiste manier verwijderd worden, want ook door verwijderen is het mogelijk je eigen haar te beschadigen. En dat is natuurlijk niet de bedoeling!


Ik werk zelf met de verwijdertang van Balmain de Quick remover. De naam zegt het al, hiermee kan ik snel en zonder schade je wax extensions verwijderen. Veel salons weten volgens mij niet eens van het bestaan af, of ze vinden hem te duur. Dat is hij ook! En zeker als hij al na een aantal maanden kapot gaat (dat heb ik zelf ook al een aantal keer meegemaakt).
Veel salons werken met losse verwijdervloeistof en een los knijp tangetje. Vaak gewoon gekocht bij de bouwmarkt. Deze tangetjes hebben een scherp randje en zijn zeker NIET geschikt om je hairextensions te verwijderen. Als hier te hard mee geknepen wordt in je haar breekt het je haar echt af! Dit zie ik helaas echt voorbij komen in mijn salon.
Met de Balmain Quick remover gaat het verwijderen snel en zonder schade. Dus let er goed op bij het verwijderen hoe het wordt gedaan.

Ik kan in ieder geval niet zonder de Quick Remover!