U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tape Extensions

Gepost 2016/10/20

Ben jij al bekend met Tape Extensions? Heel veel vrouwen nog niet. Of ze denken dat tapes nooit kunnen blijven zitten in je haar. Niets is minder waar!
Tape extensions zijn erg geschikt voor breekbaar, dun en normaal haar.

Ik heb de voordelen van deze extensions even voor je op een rijtje gezet:

- De tapes zijn super snel ingezet. Dus geen uren zitten zoals je bij de meeste hairextensions moet doen. Binnen een uur kan er een mooie verlenging gemaakt worden.

- 100% Remy Indisch haar en 100% cuticle-on. Het haar is dus niet ontdaan van de haarschubben en niet behandeld met siliconen. Daardoor behoudt het zijn kwaliteit en is het mogelijk deze extensions 3 keer opnieuw te plaatsen.

- De aanhechting van de tape is zo dun en handgestoken dat hij onzichtbaar is in je haar. De tapes zijn er in 3 verschillende afmetingen. Voor een nog mooier resultaat zijn ze allemaal te combineren met elkaar.

- Verkrijgbaar in verschillende lengtes. 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm.

- Er zijn veel mooie kleuren en zelfs ook ombré kleuren aanwezig. Ze zijn eindeloos te combineren met elkaar. Er zijn vele mogelijkheden om te spelen met kleuren. Ik hou er van!!!

Wil je meer weten over de tape extensions? Een advies gesprek is bij mij altijd vrijblijvend. Zo kan ik kijken of de tape extensions bij je passen en wat de mogelijkheden zijn.
Afspraak maken?