U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Waarom kiezen voor Wax Extensions?

Gepost 2016/01/22

Bijna elke vrouw heeft wel wat aan te merken op haar haar, maar wat doe je daar nou aan?!
De één knipt het kort, de ander loopt al jaren te tobben met clipjes. Er zijn zelfs vrouwen die hun haar altijd bij elkaar binden.
Alle vrouwen die bij mij de salon verlaten gaan stralend de deur uit. Ze zeggen niet voor niks ''als je haar maar goed zit''.

Wanneer kies je nou voor Wax Extensions?

Wax Extensions is een systeem dat voor 3 á 4 maanden vast zit aan je haar. Daardoor voelt het net alsof het je eigen haar is. Geen getob meer elke ochtend met losse clips, maar een mooie volle bos met haar. Je staat er mee op en je gaat er mee naar bed!
Wax Extensions zijn geschikt om je haar op te vullen met wat extra volume, dit is voor de vrouwen die erg dun haar hebben.
Voor vrouwen die al jaren dromen van langer haar is het ook mogelijk om een verlenging te maken.
Ik zie ook veel vrouwen voorbij komen die hun haar afgeknipt hebben en het graag weer lang willen hebben. Ook daarvoor zijn Wax Extensions een uitkomst! Je neemt gewoon een aantal keer Extensions totdat je eigen haar weer op de juiste lengte is.
Wat ook fijn is aan Wax Extensions dat je er alles mee kan doen. Het is werkelijk net als je eigen haar. Zwemmen, sauna, sporten kan allemaal maar wel met de juiste verzorging.
Je moet niet denken, ik neem Extensions en ik ben klaar. Extensions vraagt vaak meer werk als haar zonder Extensions. Ten eerste heb je veel meer haar, dus dat betekend veel langer fohnen. Ook het steilen en krullen duurt langer omdat je meer haar hebt. Maar geloof me, het is het allemaal waard!
Wat betreft de kleur hoef je je ook geen zorgen te maken. De meeste merken Wax Extensions hebben genoeg kleuren. Met mengen krijg je eigenlijk altijd de kleur die het moet zijn. Wijkt de kleur toch wat af, dan is dit altijd op te lossen met een spoeling.
Denk er over na voordat je aan Wax Extensions begint. De meeste vrouwen zijn hier gelijk verslaafd aan en kunnen niet meer zonder.