U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Tape Extensions

Tape Extensions gebruik ik van het merk HairTalk. Het haar van deze Extensions is 100% Human Remy Hair, afkomstig uit India. Het haar is niet ontdaan van de haar schubben en niet behandeld met siliconen. Hierdoor valt het haar heel natuurlijk en heeft het een mooie glans.
Tape Extensions zijn soort stickers. Ze zijn 3 cm breed. Het is een haar vriendelijk systeem waarbij geen warmtebronnen gebruikt worden. De tapes worden bevestigd aan uw haar en klaar! Een verlenging is dus ongeveer in een uur gezet in je haar.
Je kan kiezen voor wat meer volume (1-2 pakken), of voor een verlenging (3-5 pakken).
De Color Melt kleuren zijn 4 cm breed, hiervoor heb je 1 pak nodig voor volume en 2-3 pakken voor een verlenging.
Wat handig is aan deze extensions is dat ze hergebruikt kunnen worden.
Na 8-10 weken moet je terug komen om ze omhoog te laten plaatsen. Je kan ongeveer 3 keer dezelfde tapes opnieuw gebruiken.
Voor het omhoog plaatsen gebruik ik een verwijderspray, waardoor de tapes heel makkelijk en snel loslaten van je haar. Er wordt een nieuwe tape over de oude bevestigd. Dan wordt de tape op dezelfde plek weer terug geplaatst in je haar.
Verven van het haar kan. Omdat het haar is van iemand anders reageert het soms wel anders dan je eigen haar. Daarom is het slim eerst een klein plukje te verven om te zien of de kleur mooi wordt. Gebruik bij het verven het liefst 3% waterstofperoxide.

Er is keuze uit verschillende tapes:

- Original, dit zijn gewone tapes van 3 cm breed.

- Plus, deze zijn net als de original alleen lopen de haren door in de tapes. Hierdoor zijn ze nog minder zichtbaar. Erg geschikt voor bijvoorbeeld de bovenlaag.

- Roots effect, deze tapes zijn met uitgroei kleuren. Erg natuurlijk als je zelf een uitgroei hebt. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

- Ombré effect, deze kleuren hebben een mooie natuurlijke overloop. Tegenwoordig zijn ombré kleuren erg populair. Verkrijgbaar in 6 kleuren.

- Mini tapes, deze tapes zijn 1 cm breed en nog onzichtbaarder als de original. Ook in plus te verkrijgen. Combineer deze met de 3 cm tapes. De mini's zijn alleen niet herplaatsbaar.

- NIEUW... Colormelts, groot aanbod aan kleuren met een mooi verloop geïnspireerd op de laatste verf trend technieken ombré en balayage. Modieuze kleur effecten die helemaal passen bij deze tijd!

LET OP! De tape extensions zijn niet op voorraad. Na het maken van een afspraak zal ik contact opnemen om de kleur en hoeveelheid te bepalen. Indien nodig zullen wij hiervoor een extra afspraak inplannen.

Maak hier een afspraak om de kleur te bepalen.
Ga naar de prijslijst van de Tape Extensions

De onderstaande kleuren zijn er in original 3 cm breed m.u.v. de colormelt, die zijn er alleen in 4 cm breed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De onderstaande kleuren zijn er in de plus 3 cm breed