U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afspraak maken

Je kan hier heel gemakkelijk online een afspraak maken.
LET OP: Als je een afspraak maakt voor wax extensions ga ik er standaard van uit dat er Great Hair Extensions (50cm) of JetSet Slavic Hair (50 cm) geplaatst worden. Wil je graag Tape Extensions of een ander merk wax extensions maak dan een afspraak voor een advies gesprek/kleurbepaling. Deze Extensions moeten nog besteld worden.
Bij rood haar ook graag even een notitie toevoegen. Deze zijn ook niet op voorraad.

Nieuwe klanten zullen door mij op de juiste manier geïnformeerd worden over de mogelijkheden (zoals bijv. het aantal en de lengte) en de verzorging van de Hairextensions. Daarna zullen we jouw wensen doornemen, als we samen een besluit hebben genomen over hoe jouw nieuwe look er uit moet zien zullen we gaan beginnen met het plaatsen van de hairextensions. Ik neem alle tijd voor jullie!
Bij medicijn gebruik, extreem haaruitval, veel stress of zwakke haarzakjes (door veel verven/blonderen) raadt ik af extensions te nemen. Wil je toch extensions laten plaatsen dan is dit geheel op eigen risico. JetSet is dan niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen.

Selecteer de juiste afspraak type en ga verder met het maken van jouw online afspraak.
Zit er geen optie voor je tussen? Neem dan contact op voor eventuele andere mogelijkheden.

VOOR HET ONLINE MAKEN VAN EEN AFSPRAAK VRAGEN WIJ EEN KLEINE AANBETALING. DIT WORDT IN DE SALON VERREKENT MET UW AFSPRAAK.
BIJ EEN ADVIES GESPREK OF PASSEN VAN FLIP IN/CLIP IN GEVEN WIJ UW AANBETALING TERUG INDIEN U BESLUIT OM GEEN VERVOLG AFSPRAAK TE MAKEN.
Indien u niet op komt dagen op de geboekte afspraak geven wij uw aanbetaling NIET retour.
Indien u niet binnen 24 uur de afspraak annuleert geven wij de aanbetaling ook NIET retour.